Direktori Pelajar

PELAJAR SEMESTER AKHIR SESI JUL-DIS 2014

KOMPETEN S220141

2

3

4

5

6

PELAJAR SEMESTER AKHIR SESI JAN-JUN 2014

G23

JJ2014.1

JJ2014.3 JJ2014.2 JJ2014.4 JJ2014.5 JJ2014.6 JJ2014.7 JJ2014.8 JJ2014.9 JJ2014.10 JJ2014.11

PELAJAR SEMESTER AKHIR SESI JUL-DIS 2013

jd 2013

1

2

3

4

5

6

PELAJAR SEMESTER AKHIR SESI JAN-JUN 2013

GENERASI 21

1

2

3

4

5

6

7

8

9

PELAJAR SEMESTER AKHIR SESI JAN-JUN 2012

***Data Pelajar Sesi Ini  Dalam Proses Kemaskini***

Maaf

PELAJAR SEMESTER AKHIR SESI JULAI-DIS 2011

TAMAT 8 DISEMBER 2011

 

21 thoughts on “Direktori Pelajar

  1. Tahniah Din.. okay la buat macam nih.. nak cari maklumat pelajar senang..aku pun nak buat macam ni jugak la untuk senarai lepasan pelajar…senang kalu company nak ke apae ker…

  2. salam .. kepada sesiapa berminat untuk bekerja sebagai chargeman bangunan di area damansara kuala lumpur boleh hubungi en shazmi 012-2822601

    1. hahaha…sian…nie aq nak bagi taw..ALAM BERSIH SDN BHD nak pakai technician elektrikat…klw berminat bagi taw…jaga bangunan kerajaan kat putrajaya precint 8…klw de lsn pw lagi cantik…anta email kat roro_romzul@yahoo.com

  3. Tahniah Din.. okay la buat macam nih.. nak cari maklumat pelajar senang..aku pun nak buat macam ni jugak la untuk senarai lepasan pelajar…senang kalu company nak ke apae ker…
    +1

  4. dalam ruang “sejarah” Tuan ada menceritakan bekas2 pelajar pje’s,alangkah bagusnya tuan letakkan sekali “direktori pelatih” para bekas2 pje lama….
    baru tak kenal yg lama,
    lama sentiasa diperbaharui.

  5. Jawatan Kosong sebagi chargeman A1

    Kepada sesiapa yang berminat untuk mengisi jawatan kosong di syarikat kami, Bekalan Elektrik ibukota (m) Sdn.bhd bolehlah menghantar resume ke islandtower43@gmail.com.
    -Warga negeri sembilan adalah di galakkan untuk memohon.

  6. PELAJAR SEMESTER AKHIR SESI JAN-JUN 2012

    ***Data Pelajar Sesi Ini Dalam Proses Kemaskini***

    kami di anak tirikan…huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s