Jamuan Hari Raya

Rasanya masih belum terlewat untuk mengepos cerita jamuan hari raya yang telah diadakan oleh kursus nie.

Tanggal 30 september yang lalu, setelah habis seminggu berhari raya dirumah masing – masing,  Kelab PJE telah mengadakan jamuan hari raya bagi peringkat kursus. Pelbagai hidangan telah disediakan untuk para jemputan yang terdiri daripada pihak pengurusan serta para pengajar kursus dan pengajian umum dari Semester satu hingga semester empat.

Antara hidangan yang tersedia pada hari tersebut ialah Laksa ( En. Zaki – penender utama), Lemang ( Sg. Tukang), Nasi Lemak ( Import kak Tini Taman Peruda), Nasi Himpit ( Budak PJE), Kuah kacang (Pn. Najuwa), Sambal Ayam (En. Mohamad Noh) dan Rendang Daging (En. Husny).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s