Pertandingan Akhir Myskill 2010

Pertandingan Akhir Myskill 2010 telah diadakan pada 15 hingga 20 Mei 2010 bertempat di CIAST, Shah Alam.

Pertandingan Akhir tersebut telah menghimpunkan seramai 14 orang wakil MARA disamping calon – calon dari pusat – pusat pendidikan yang lain bagi mempertaruhkan segenap kemahiran yang dimiliki bagi memperjuangkan tempat nama baik institusi masing – masing.

IKM Sg.Petani telah mempertaruhkan 3 orang pengajarnya yang terdiri daripada En. Suhaimi B Samat didalam bidang Electrical Installation serta Pn. Zaharah Bt Harun dan En. Khairul Izwan B Isa didalam bidang Grafik Design Technology.

Keputusan akhir pertandingan, semua wakil dari IKM Sg. Petani berjaya memenangi anugerah Sijil Kecemerlangan didalam bidang masing – masing. Tahniah diucapkan diatas kejayaan yang mereka perolehi serta jutaan terima kasih kerana berjaya mengharumkan nama MARA, IKM serta Kursus secara amnya. Semoga kejayaan yang diperolehi akan menjadi pemangkin, bukan sahaja pada pengajar yang lain, tetapi juga pada para pelajar bagi menaikkan nama MARA dan IKM dipersada dunia dan sekaligus memperlihatkan kematangan serta keutuhan juga kecemerlangan dunia pendidikan MARA.

Advertisements

One thought on “Pertandingan Akhir Myskill 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s